Træn den bedste hest

Træning af hest(e)

Hvordan får du den beste hest? Ved at træne dem selvfølgelig. En hest kan få 4 forskellige færdigheder; Udholdenhed, Spring, Agilitet og Temparement. Disse 4 færdigheder er forbundet til Rideskolen Høluftet, i det nye nabolag Chestnut Rigde. Træn din(e) hest(e) i én specifik diciplin eller lad din(e) hest(e) få alle færdighederne og lad dem blive en talentful mester i alle diciplinerne.

 

Mestrer man en af disse færdigheder, følger der specifikke beløninger og fordele med.

Siden hestene ikke er kontrolerbar, kan din simmer alligevel holde øje med sin hest fremskridt. Klik på din hest i din simmers forholdspanel og "Åben profil". Nu kan din simmer følge med i din hest normale informationer, såsom,  Egenskaber, Trofæer, Færdigheder, Forhold og Fornemmelser.

 

Din simmer kan også se hvilke køn det har, alder og dens værdi.

#Temparement færdigheden: Er den første færdighed og vigtigeste din hest lærer, også som Føl. Om din hest bare er en familie hest eller en højtuddannet konkurrence hest. Temperamentet bestemer hvordan din hest rider med din simmer og hvordan den opfører sig overfor andre simmere og dyr! 

 

# Denne færdighed er god i Spring konkurrencen og Westerns Pleasure konkurrencer.

 

Heste med en høj Temperament færdighed, har tilbøjligt til ikke at smide sin rytter af og vil have flere positive Humørstumper når de rider på hesten. 

 

For at opbygge denne færdighed og stige i niveau, skal din simmer interagrere med sin hest. Dette er også den bedste færdighed til heste med Egenskaberne; Trodsig og Agrasiv. 

 

Hvis du har et føl i din familie, er det godt at starte med Temperament færdigheden, da den får Egenskaben; Velopdraget føl. Dette vil give dem et boost i deres andre færdigheder.

 

Spring, Agilitet og Udholdenheds, er 3 andre færdigheder som din(e) Hest(e) også kan få. 

 

Spring færdigheden er god at få hvis din hest skal konkurrere i Ridebanespring og Udholdenhedsløb.

 

Agilitet er godt at få hvis din hest skal konkurrere i Tønderæs og Westerns Plasure.

 

Udholdenhed færdigheden er godt at få, hvis din hest skal konkurrere i Tønderæs og Ridebanespring.

Rideskolen HøLuften - Et sted din simmer kan tage hen, når de vil være med i konkurrencer, men de kan også købe og adoptére heste her.

 

Når din simmer tilmelder sig til en konkurrence, vil de går ind i huset med det samme. Nu kan man kun vente og se om din hest har vundet eller tabt! Vi hepper på dig ...