Game patch 27/07 - 2021

Pc: 1.77.146.1030  / Mac: 1.77.131.1230

Konsol: Version 1.45
 

Hej The Sims-spillere!

Denne opdatering løser problemer fra vores seneste spilopdatering. Igen vil vi gerne takke jer for jeres tålmodighed og feedback! Vi sætter virkelig stor pris på det hele.

 

-SimGuruRusskii

Fejlrettelser

Før jeg fortæller om de fejlrettelser, vi har lavet i denne opdatering, vil jeg bare nævne, at der i de sidste patchnotes var en lille fejl med hensyn til forbedringer i Galleriet og download af en grund med snydekoden bb.moveobjects. For jer spillerne betyder det i praksis, at I ikke behøver at aktivere snydekoden til placering af en grund fra Galleriet manuelt, hvis genstandene skal være præcis, hvor ophavspersonen har stillet dem. Vi beklager forvirringen!

Nå ja! Hvis I er bekymrede for trophies og/eller bedrifter, gør denne forbedring ingen forskel.
 

Konsoller

  • For The Sims-spillere, der spiller på PlayStation, vises Hytteliv nu blandt Expansion Packs i sektionen “Pakker” i hovedmenuen. Vi har også fået Hunde og katte på plads igen – de havde lige været på afveje.
  • For The Sims-spillere, der spiller på Xbox, vises prisen på Hytteliv nu på dens informationsside i hovedmenuen. Hunde og katte og Nyt kæledyrsindhold er også vendt tilbage, og de bringer dig nu videre til Bundle-siden i Microsoft Store i stedet for til en side, der sagde, at den ikke var tilgængelig.

The Sims 4

  • Alle skuespillere, stylister og freelancere ... og alle andre simmere med karrierer, der er baseret på enkeltjobs, kan nu tage imod jobs fra Karrierepanelet, så de kan få tjent nogle eftertragtede simoleoner. Få det til at fungere!
  • Lynlevering A/S har trænet deres lynmedarbejdere (eller hedder de måske bare lyn? Tænk over det!), så de RENT FAKTISK leverer den mad, som simmere har bestilt. Vi beklager for alle de måltider, der aldrig nåede frem.

Hunde og katte

  • Kæledyr i husholdninger, der allerede eksisterer, er nu hjemme i deres husholdninger igen. Det går altså ikke, at de mangler ... de hører mindst lige så meget til hjemmet som spøgelserne ...

Tropeliv

  • Nye havsimmere mister ikke længere deres haler og Hydrering-bjælke, når de svømmer. Havsimmere, der er blevet lavet imellem den forrige opdatering og den her, kan genskabe deres havfremtræden ved at spise havfruetang, så de bliver til mennesker ... og spise det igen, så de bliver til havsimmere. Du kan også ordne det ved at bruge snydekoden "traits.equip_trait trait_OccultMermaid_TYAE".