Sådan bliver du en mesterkok

Vi gør klar til Sims 4 - Køkkendrømme

 

Køkkendrømme er lige om hjørnet og vi vil gerne være klar til at lave de nyeste lækkerier og de nye kommende retter, eller var det pizza'er, som der blev sagt!

Vi skal først have os et køkken, med ovn, køleskab og kogeplader, hvis vi nogle lunde bare skal lære madlavnings færdigheden! 

 

Lad os komme i gang ;D

Tag job inden for den Kulinariske karriere

Din simmer kan også vælge at tage den kulinariske karriere, hvor din simmer lære nogle andre færdigheder, blandandet, Mixolog færdigheden. 

 

Her ville din simmer skulle klare at udfører opgaver og stige i madlavnings færdigheden for at blive forfremmet. Eller hvis du har Sims 4 - Ude i byen, kan din simmer åbne sin egen restuarent og lave mad til kunder og stige i niveau på denne måde. En tredje mulighed, ville være at åbne sin egen bager.

At blive den bedste til noget, kræver at man jo øver sig og bliver ved med at, i dette tilfælde, at lave mad!

 

I starten, vil din simmer have svært ved det, men jo mere hun/han laver retter til sig selv eller til sin familie og venner, vil de stige i niveau stille og roligt.

 

Din simmer har flere valgmuligheder inden for Madlsvning. Hun/han kan lave;

- Lav med ... eller Servér Morgenmad/Frokost/Aftensmad. Disse rette er helt normale opskrifter.

# Der er hele 10 niveau'er din simmer kan stige i.

 

- Lav et gourmet måltid ... disse opskrifter er lidt mere avanceret og er lidt mere vanskelige at lave. 

# Dette er også en hel færdighedhed for sig selv. (Gourmet færdigheden)

 

- Lav Særlige retter ... disse opskrifter, er opskrifter baseret på din(t) simmers Humør.

 

- Bag ... dette er Bage færdigheden, hvor din(e) simmer(e) kan lære at lave bage opskrifter. Ja, så der er rigeligt at gå i gang med :D

 

Lad os bare holde os til de normale opskrifter til at starte med.

 

Henviser til: Sims 4 .../ Samling .../ Madopskrifter.

Du kan jo også allerede nu, begynde at lave Gourmet måltider. Hvorfor ikke have gang i begge dele, hvis nu man kan!

 

Som du kan se, kan min simmer nu lave "Asparges i forloren becon" og "Asparges i prosciutto-skinke". Så jo mere din simmer laver retter, jo mere stiger din simmer.

 

Din simmer kan også tage karrieren som Kulinarisk kok - her vil din simmer skulle klare nogle opgaver dagligt via, jobbet og på den måde stige i sin Madlavning færdigheden.

 

# Jeg er dog spændt på at se, om der kommer en hel ny færdighed din simmer kan få, eller om den tilhører; Bag færdigheden?

Muffinfabrikken - Den kan købes i "BYG" og koster 1200§ simoleoner. Denne maskine, kan din simmer "Bage kager ... og Bage Muffins". 

 

På enne genstand, kan din simmer lave 8 forskellige muffins og 27 forskellige kager.

 

Det virker til at denne maskine ser ud til at blive forældet, med den nye stuff pakke; Sims 4 - Home Chef Hustle. Udkommer den 29 September 2023.