Bliv inspireret

Det fedeste er Pynt!

Pastel, pastel og atter pastel ... de lækrester cremede farver. 

 

Nyt bord til de mange ekstre opgaver, som gymnasiet giver en, opslagstarvle, bogreol, dagbog, kalender m.m. Indret med stil, som en teenager og fuldend dit værelse med unikke genstande. 

 

Her er nogle få ideer til, hvordan man kan gøre det - Bliv inspireret ;) 

Lad landidyllen komme til jer - HVor langt ud skal man fra byen, for at komme på landet og ud i den smukke natur! Om så bylivet følger med én, så kan dyrene nok gøre en forskel.

 

Lad din simmer få grøne fingre og få dig en skovrig have, plant buske i forhaven og baghaven, små træer, rosenbuske, frugttræer, sommerfulgebuske og meget meget mere ...!

Lad dig bliv inspirere med disse rum af forskellig art. 

 

Jeg har selv nogle gange brug for at blive inspireret og her vil jeg prøve at at give jer inspiration til noget nyt eller bare en lille smule. Jeg sidder nogle gang fast i de samme genstande, farver og måde at placér dem på! Dette er både med til at hjælpe mig, men helt sikkert også jer der ude...! Hvis i kan blive inspireret så kan i også inspirere andre.

Op under loftet - Sengekøjer og atter sengekøjer ... nu er de altså landet i alle simmers hjem og deres børns hellige værelse! 

 

Stil disse, hvor kun fantasier sætter grænser og skab unikke værelser til dine unger, hvor de kan skabe hygge og have masser af plads!

 

Det kan også være at i ikke har så meget plads i jeres lille mini bolig eller lejlighed og dine simmere er frugtbare på høj plan! Hvor er det lige vi skal stille denne her henne .... skat? Skal vi ikke bare stille dem oven på hinanden!? 

 

Vi elsker bare køjesenge og vi bliver aldrig trætte af dem.

Forberedelse er en god ting - Alle gør det, så hvorfor ikke os! Nu hvor den nye udgivelses pakke, Sims 4 - Grønt er Skønt er på trapperne her d. 5 Juni. Kan vi ligeså godt forberede os lidt og slå tiden lidt ihjel! 

 

Efter Fredagens livestream, kunne man ikke undgå at komme helt op at køre og ville ønske pakke var udgivet allerede, så man kunne dykke ned i alle aspekter af at værer grønnere eller måske være ligeglad og se hvad der ellers ville ske! Jeg har ihvertfald haft travlt, både med at opdatere hjemmesiden her, været på Twitter, Youtube, Facebook, også har jeg selvfølgelig spillet en hel del.

 

Jeg har ledt rundt omkring i gemmerne og fundet, hvad der kunne se brugt ud og kan genanvendes, for det er lige hvad Evergreen Harbor går ud på. Genbrugelse af ting dine simmere finder i containerne, ja alle ting kan bruges. Selv planter af moder natur, kan dine simmere bruge og genanvende til juice, og endda tjene på det!

 

Lys, lys og starinlys - hvis man kan spare på strømmen og undgå alt det elektriske, ja så er dette jo kun bedre for vores øko-fodtryk - make it greener, men der er jo også en anden mulighed...lad din simmer være "I pagt med naturen", hvor de hverken kan have el eller vand og vælge at leve blandt alt skraldet, syre regn, smog og rotterne!!! 

Lad påsken komme - Lad os nyde at vejret er ved at vende, April er vi gået ind i og påske hygge er her lige rundt om hjørnet! Trods corona og alt hvad det indebærer, så skal dette indslag ikke handle om det!

 

Lad påsken komme os helt tæt på i disse dage, med alt hvad det indholder. Hygge og masser af det...jeg har i en lang periode, været væk og ikke været særlig inspireret, men ny hvor at alt begynder at blomstre, knopper spire frem, påskeliljer mine clemetis er ved at springe frem med nye skud, trods frost, er lyset endelig her.

 

Er du lige så meget trådt ud og mærke vinde, solen og den dejlige duft af blomsterne og er dine grønne fingre, lige så grønne som mine ;)

Nyt år og varm kakao - Januar er måneden, hvor man som altid, som regl starter ud med at spise sundere og tage en tur i træningcenteret...men det er jo ikke et must! Lige nu er det tiden, været hvor pajsen, brændeovnen eller hvad man nu har, en kop varm kakao, te eller kaffe, som kan stille tilfredsheden, for det kolde og triste vejr!

 

Jule tamtam'et er overstået, nogle manger at bytte de sidste julegaver, men hvordan starter men på et nyt år og hvad skal man give sig i kast med, udover skole eller arbejde!

 

Pyntet er taget ned, alt er bart, kedeligt og trist, så derfor sætter vi pris på, at der skal ske noget nyt. Simmerne, starter det nye år med nyt tøj, nye genstande, være sammen med familie og venner, ser film i biograffen og nyder er god kop kakao, evt. med flødeskum og nyder weekenderne, hvor solen skinder, himlen er blå og glæder sig til at samle nogle venner til lidt baghygge, jule flæskestej med alt tilbehør, rafle gaver og masser af sjov og ballede...før vi ser os om er det april, påske, sommer og varme....

 

....Slurk herfra....

Stuen i et nyt hus - Er nok det rum simmerene er mest, derefter køkkenet. Men lige pt, kommer min inspiration fra andre rum jeg har set og tilføjere mit eget præg.

 

Det er ikke altid man skal komme helt vildt meget ind i stuen, selvfølgelig kan man altid tilføje nogle hylder og nogle flere små nipse ting hvis man vil. 

 

Stuen her, er ikke helt færdig, så man kan altid finde på mere at tilføje hvis man vil.