Game patch 26/04 - 2022

Pc: 1.87.40.1030 / Mac: 1.87.40.1230

Konsol: Version 1.58
 

Hej The Sims-spillere!

Det er slet ikke til at forstå, at første kvartal af 2022 allerede er ved at være slut! Hvor bliver tiden af? Vi håber, at I har nydt at spille Nabolagshistorier, og at I glæder jer til alle de ting, der kommer resten af året.

Vi afrunder årets første fire måneder med en opdatering, der indeholder en række fejlrettelser – heriblandt nogle, der har stået højt på jeres ønskelister. Vi har også lavet en ny hovedmenu, der er mere fokuseret på jer og jeres simmere. 

Lad os se nærmere på opdateringens indhold.

- Holdet bag The Sims

Nyt udseende i hovedmenuen

Vi har givet hovedmenuen et nyt udseende, og det er ikke kun til pynt.

Det første, I opdager, er nok det nye startpanel til højre. Det har ikke bare fået et nyt udseende, det har også fået nye modulære funktioner, der giver en mere personlig oplevelse.

Hvis du er ny The Sims-spiller, får du vist nogle motiverende beskeder under Nyt spil-knappen, som hjælper dig godt i gang.

Hvis du har spillet The Sims 4 så længe, at du har oprettet et gemt spil, vil du bemærke, at Fortsæt-knappen ikke længere er et stort startikon, men derimod viser et profilbillede af din seneste aktive simmer. Og din simmer har sikkert noget at sige!

 

Spørgeskemaer

Der vil fra tid til anden dukke spørgeskemaer op i hovedmenuen, og de kan besvares, uden at du behøver forlade spillet. Visse af undersøgelserne er for sjov, mens andre hjælper os med at skabe fremtiden i The Sims 4 ud fra jeres feedback.

Hvis du selv vil bestemme, hvornår der dukker spørgeskemaer op i spillet, kan du ændre indstillingen i Spilindstillinger > Andet under "Slå spørgeskemaer i spillet til"

Nye pakkefiltre

Fra tid til anden vil du finde nye pakkefiltre øverst på skærmen, når du kigger efter nye pakker. Sørg for at holde godt øje med dem. Der kan være spændende nyheder eller overraskelser, som du ellers går glip af.

Dynamiske paneler i hovedmenuen

Nogle af informationspanelerne i hovedmenuen kan nu udvides. Hold markøren over et panel, så vil oplysningerne blive vist. Hvis du fjerner markøren fra panelet, forsvinder de igen.

The Sims 4
 • Når du starter et scenarie og forsøger at flytte din husholdning ind hos en eksisterende husholdning, bliver scenariet ikke længere afsluttet i stilhed. Nu skal du enten gennemføre eller annullere dit aktive scenarie, før du kan slå husholdninger sammen.
 • Fingernegle skaber ikke længere forvrængning ved at overlappe med fingre, når du opretter en kvindelig ung voksen i LES. Vi arbejder videre med at løse problemer med forvrængede fingernegle i andre situationer, så hold øje med andre fejlrettelser i fremtidige opdateringer.
 • Vi har godt nyt til The Sims-spillere på PlayStation eller Xbox, der har problemer med at placere vægge eller skifte etage ved hjælp af retningsknapperne eller D-blokken. Vi har implementeret en rettelse, der gendanner funktionaliteten for retningsknapper og D-blok. Hvis du fortsat oplever problemer, beder vi dig kontakte os via Answers HQ.
 • Nogle spillere oplevede problemer, hvis de forsøgte at annullere, mens en bebygget grund blev gemt i Mit bibliotek samtidig med at grundens thumbnails blev skabt. Det medførte, at spillerne blev midlertidigt forhindret i at kunne navigere på grunden, eller der opstod visuel flimren. Denne fejl er nu blevet løst, og der bliver ikke længere skabt forstyrrende thumbnails, når Gem grunden-handlingen annulleres.
 • Vi har også ryddet op i Spilindstillinger-menuen ved at fjerne Udfyld tomme grunde-valgmuligheden. Denne valgmulighed er blevet erstattet af Nabolagshistorier og "Flyt ind"-funktionen.
 • Det er da meget sjovt at lave en spøg, så toilettet går i stykker, men det er ikke så sjovt, når det ikke kan repareres. Det var præcis det, der skete, med Tilflugtsstedet-toilettet. Nu kan toilettet heldigvis blive repareret af simmere med de rette kompetencer, eller du kan ringe til en reparatør.
 • Når du planlægger en begivenhed, bliver fanerne Invitér simmere og Vælg et sted nu vist korrekt blandt faneikonerne, når du skifter mellem dem.
 • Spilinterfacet i Origin på pc bliver nu tilpasset til den rigtige opløsning, hvis det var åbent, mens der blev udført ændringer af opløsning i spilklienten.
 • Hvis der blev trykket på knappen i et videovindue, inden videoen var slut, sad nogle spillere fast på en grå skærm. Det burde ikke ske længere.
Udforsk universitetet
 • Livet på universitetet kan være hårdt, men det burde dog være muligt at blive indskrevet igen efter en suspendering. Når du fremover modtager dit optagelsesbrev med posten, kan din simmer trygt vende tilbage til studielivet.
Vildmarksliv
 • NPC'ere blev så stressede, at de gav sig til at brygge afstressende afkog på grillen – og færdiggjorde det på komfuret. Nu vil de ikke længere bruge både grill og komfur til at brygge afkog.
Vilde dekorationer
 • Der følger mange advarsler med vægskulpturen Uendelighedens cirkel, men desværre ikke nogen om den fejlagtige gengivelse af lys fra omgivelserne. Nu behøves den heldigvis ikke længere, da fejlen er blevet rettet.