Game patch 20/6 - 2018

!!! Advarelse - Med den nye Origin Patch Årstider, kan costem content (cc) og mods, blive påvirket af denne patch !!!

Hvis du er en af dem der, spiller med (cc) eller Mods, så er disse i fare med den nye Patch der følger med Årstider. så forbered jer nu, inden den bliver opdateret med jeres spil!!!

Udfra hvilke indstillinger du har i Origin, kan du vælge her hvordan du vil modtage disse opdateringer.

 

Slå både: - Automatiske spilleopdateringer og Opdater Origin automatisk fra! Hvis du har Costum content og Mods indstalleret, er det en god ide, at slå disse fra, indtil der er kommet en opdatering fra dem du får det fra. 

 

Det er også smart at fjerne Opdater Origin automatisk, hvis det er at der er fejl på Patch'en. Derfor er det også en god ide at:

 

Tag backups af jeres sims spil 

Dette er nok det mest vigtigeste i kan gøre. Gem en kopi af jeres spil, på et USB stick eller en ekstern harddisk. 

 

Fjern også costom content og mods i jeres spil, da patch'en højst sandsynlig vil ødelægge disse. Der vil komme ret nyt tøj filter, have opdateringer og nye glastage og meget, meget mere. Så hvis du er en af dem der er afhængig af disse, er det en ret god ide at fjerne dem.

 

Lavet have genstande

Hvis du har (cc) havemøbler, træ'er, blomster med mere. Fjern disse, hvis du vil være sikker på at der ikke skal ske noget med dit spil. Der kommer en ret stor opdatering på have arbejde med den nye opdatering, som vil gøre at det hele nok vil blive ødelagt!!