Game patch 15/03 - 2022

Hej simmere! Her er det Nate igen. Som lovet er jeg tilbage med en opdatering om nabolagshistorier!

Vi starter lige med en genopfriskning af, hvorfor jeg synes, at nabolagshistorier er en glimrende tilføjelse til The Sims 4 (og faktisk fuldstændig fantastisk, men jeg er selvfølgelig heller ikke helt upartisk). Grundspillet er fyldt med interessante øjeblikke, der kan føre til alverdens livsændringer for de enkelte simmere. Men simmere, der bor i den aktive husholdning, kan potentielt få deres liv ændret på mange andre måder end deres nabosimmere.

Sidste november kom vi med en gratis opdatering, der tilføjede en række livsændringer til nabolagssimmere med en personlig tilknytning til den aktive husholdning. Det kan du læse alt om i mit indlæg om Nabolagshistorier.

I dag glæder jeg mig til at fortælle jer sidste nyt om de nye nabolagshistorier, som vi løbende bygger videre på.

Nabolagshistorier-systemet

Den første større tilføjelse er livsændringer for alle nabosimmere med eller uden forhold til den aktive husholdning. Det nye Nabolagshistorier-system baner vejen for interessante og selvstændige ændringer i hele verdenen.

"Hvad har ændret sig?", spørger du måske. Nabosimmere overalt kan nu:

 • Adoptere børnesimmere i deres husholdning – fra spædbørn til tumlinger.
 • Blive gravide med deres partnere og få et barn. Familieorienterede simmere er mere tilbøjelige til at gøre det, mens simmere med angst for at binde sig er mindre tilbøjelige til det. Hvis en simmer eller dennes partner hader børn, vil det aldrig ske.
 • Nogle simmere kan i stedet adoptere en hund eller kat (kræver The Sims 4 Hunde og katte).
 • Tilmeld dig, og drop karrieren. Simmeregenskaber har stor indflydelse på disse beslutninger. Ældre simmere kan vælge at gå på pension.
 • Husholdninger kan flytte ind og ud af grunde.
 • De kan dø i forskellige slags ulykker alt efter de forskellige risikofaktorer såsom alder, egenskaber og karriere.

Med alle disse livsændringer har nabosimmere fået et rigere og mere omfattende liv, der udvikler sig hele tiden. De vokser op i en familie, får jobs, flytter, får børn og dør til sidst (måske før deres tid)!

Nogle af disse ændringer er selvfølgelig mere betydningsfulde end andre. *hoste* død *hoste* Det bringer os videre til den anden større tilføjelse til Nabolagshistorier ...

Tilpasning af nabolagshistorier

En vigtig del af Nabolagshistorier-systemet er en række nye spilindstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse, hvilke livsændringer dine nabosimmere kan få.

Tada!

Det hele starter i Administrér husholdninger-panelet:

Du bestemmer selv, hvordan nabolagshistorierne påvirker dit spil, så derfor kan Nabolagshistorier-systemet tilpasses på flere forskellige måder:

 • Specifikke indstillinger for hhv. Mine husholdninger eller Andre husholdninger. For hver gruppe af husholdninger i en bestemt fane kan du vælge at slå de enkelte typer livsændringer til eller fra og endda afvise alle Nabolagshistorier i disse husholdninger. På den måde kan du hurtigt og nemt definere, hvad der skal ske i hhv. Mine husholdninger og Andre husholdninger ude i verden (så hvis du godt kan lide at spille på flere husholdninger, er det sikkert lige noget for dig).
  • Nabolagshistorier er som standard aktiveret for Andre husholdninger og deaktiveret for Mine husholdninger. Frem for alt andet vil vi gerne undgå utilsigtede ændringer af spil, der har kørt i mange år, og som vi ved, at I elsker! 

Når du er klar til at tilpasse Nabolagshistorier, skal du bruge denne knap under fanerne Mine husholdninger og Andre husholdninger.

 • Specifikke indstillinger af bestemte husholdninger.  Vil du have endnu mere kontrol? Har du en vision for, hvilke husholdninger der har brug for en bestemt slags livsændringer? Så kan du få det til at ske! Hver eneste husholdning kan have sine egne specifikke indstillinger, så du kan skræddersy de livsforandringer, der bedst giver mening i den pågældende husholdnings historie.
 • Aktivering/deaktivering af globale indstillinger. Hvis livsændringer på tværs af hele verden ikke er noget for dig, så er det helt i okay! Nabolagshistorier kan deaktiveres helt under Spilindstillinger ved hjælp af knappen "Nulstil tilpassede indstillinger".*

*Nabosimmer-venner ringer fortsat lejlighedsvist for at bede om gode råd om livsforandringer, medmindre din simmers telefon er på lydløs.

Præcis som med andre spilindstillinger fungerer indstillinger af Nabolagshistorier på baggrund af dine gemte spil. Da alle dine gemte spil har deres egne indstillinger, kan du skifte frem og tilbage mellem dem uden at skulle tilpasse noget som helst. Du skal bare indlæse dem og lade historierne udfolde sig!

 

Hvad laver dine nabosimmere?

En sidste ting at bide mærke i: Disse livsændringer finder sted ude i verdenen – ikke bare i den aktive husholdning. Det betyder, at dine simmere nogle gange aldrig vil opleve resultatet af livsforandringerne! Men selv om dine simmere ikke kan se det, vil du måske gerne vide alt, hvad der er sket!

På postkasser kan du prøve den nye interaktion Se de seneste nabolagshistorier. Du kan holde styr på alle de seneste nabolagshistorier. Hvis du har lyst, kan du bruge oplysningerne som anledning til at besøge dine nabosimmere og se deres livsændringer med egne øjne.

PC: 1.85.203.1030 / MAC: 1.85.203.1230

 

Sul sul, simmere!

Vi håber, at I alle sammen har det godt og trygt rundt omkring i verden.

Dagens opdatering inkluderer en række fejlrettelser, nye scenarier og udvidelsen af nabolagshistorier til et konfigureret system, der gælder for alle nabolagssimmere i dit spil.

Som altid takker vi for jeres trofaste støtte og løbende feedback. Husk at have det sjovt!

- SimGuruKuxiku

 

Spil med nabolagshistorier!

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor simmerne inde ved siden af aldrig flytter ud? Eller udvider familien? ... eller dør af andre årsager en alderdom?

Så er nabolagshistorier svaret!  Sidste november kom vi med en opdatering, der præsenterede en række livsændringer for nabolagssimmere med en personlig tilknytning til din aktive husholdning. Med denne opdatering vil nabolagshistorier sprede liv til alle simmere i byen, uden at dine simmere behøver at kende dem. Det kan være dine naboer eller simmerne i den anden ende af byen. Eller den anden ende af verden! De simmere, som du ikke spiller med lige nu, kan opleve historier og udvikling. Dette inkluderer muligheden for, at nabolagssimmere kan dø i ulykker, de kan adoptere eller få et barn, skifte karriere eller flytte ind og ud af grunde.

Måske tænker du nu: "Jeg kan godt lide familien Pancakes, som de er! De skal hverken flytte eller have børn! Sådan er det ikke i min historie"! Bare rolig – du kan slå nabolagshistorier til og fra for alle simmere i Mine husholdninger eller Andre husholdninger eller for hver individuel husholdning. Du kan også slå forskellige historietyper til og fra individuelt. Du kan f.eks. vælge, at familien Pancakes ikke må flytte eller få børn, men Bob kan stadig skifte job eller dø i en ulykke!

Hvis du vil ændre konfigurering, skal du bare vælge Administrér verdener i menuen Indstillinger, og derefter vælge Administrér husholdninger. Her kan du enten vælge Mine husholdninger eller Andre husholdninger og derefter konfigurere nabolagshistorier ved at vælge knappen øverst til højre for alle husholdninger i det pågældende faneblad. Du kan også tilpasse indstillingerne for hver husholdning ved at vælge knappen Nabolagshistorier for hver husholdning.

For at se hvad der er sket siden sidst, skal du gå hen til en postkasse og vælge Se de seneste nabolagshistorier. Du vil se en notifikation med alle de livsændringer, der er sket. Se, hvad der sker for simmere over hele verden, uanset hvor de befinder sig!

 

Der er nye scenarier og understøttelse af eksisterende husholdninger for udvalgte scenarier.

Vil du gerne prøve nogle spritnye scenarier? Det kan du med dagens opdatering af grundspillet!
Vi har tilføjet 7 nye scenarier til The Sims 4. Når du indlæser spillet i dag, får du adgang til:

 • For mange tumlinger
  • I denne opdaterede version af det tidligere tidsbegrænsede scenarie, skal du gå efter at få belønningsegenskaben Glad tumling, mens du hænger ud med en gruppe livlige små poder.
 • Ballademager
  • Dette barn er en pestilens! Vælg et skurkagtigt liv, eller overrask dem alle ved at finde tilbage til dydens smalle sti!
 • Romantisk komedie
  • Er dette forhold en joke? Det er kun dig, der kan skrive punchlinen!
 • Superrig superskurk
  • Det er fedt at tjene en formue, men ved du, hvad der er endnu bedre? At stjæle en!
 • Rumkrybsresearch
  • Denne simmer vil gerne ... tro! Find sandheden derude, og tag den med hjem igen.
 • Den uheldige kok
  • Heldet spiller ingen rolle i denne koks flammende karriere ...
 • Ingen færdigheder, ingen problemer
  • Hvem siger, at man skal have færdigheder for at kunne klare sig godt her i livet? Nu gælder det om at være snarrådig!

Udover disse scenarier har vi opdateret funktionen, så du kan tilføje eksisterende husholdninger til udvalgte scenarier. Du vil også støde på flere justeringer og forbedringer af funktionen.

Prøv de nye scenarier i dag!

 

Nye Fejlrettelser:

The Sims 4

 • Vi har rettet en fejl, hvor bryllupsscener ikke var tilgængelige for bryllupper med grundspillet.
 • Hvis der er et nyt scenarie, får du en besked, når du logger ind i spillet,
 • Når du åbner eller lukker brugerfladen for scenarier i Lev, vil du nu se den rette animation.
 • Simmere burde ikke længere se udfaldet "Og de levede lykkeligt til deres dages ende?" i scenariet Den trodsige trolovelse, når begge simmere har en god fornemmelse.
 • Betingelserne for, at "Alt for mange"-afslutningen aktiveres i scenariet "Den trodsige trolovelse" gælder nu kun for tumlinger, der var til stede fra starten af scenariet.
 • Vi har rettet en fejl for visse sprog, hvor teksten med udfaldet fra scenarier ikke passede i feltet,
 • Scenariet "Magtpar" bliver nu afsluttet, når en af dine simmere bliver forfremmet til chef.
 • Lydresponsen, når du starter et scenarie med et nyt gemt spil, og når du annullerer et scenarie i Lev, er blevet forbedret.
 • Brugerfladen for arbejdsopgaver for din aktive karriere burde ikke længere clashe med brugerfladen for scenarier, når du vælger en karriere og tager hen på arbejdspladsen.
 • Frisuren yfHair_SP19CurlyLowPony er nu synlig i Lav en simmer-kataloget, hvis du vælger filteret feminin mode.
 • Vi har rettet en fejl i scenarier, hvor kravet for, at simmerne kunne blive ægtefæller, blev vist som gennemført, selvom der kun var en simmer i husholdningen.
 • Scenarienavnet bliver nu også vist fra starten af scenariet.
 • Når du går til Lav en simmer efter at have startet et nyt scenarie, vil husholdningskravene ikke længere være dækket af Lav en simmer-kataloget, og det vil være nemmere at læse informationerne på panelet.
 • En aflyst forlovelse tæller nu med i Hadefuld hjerteknuser-stræbenen.
 • Vi har også opdateret de venskabelige opkald, dine simmere får fra andre simmere:
  • Dine simmere bliver ikke længere ringet op af en nabosimmer og spurgt om at blive venner med en simmer fra en anden aktiv husholdning, som din nabosimmer ikke har mødt.
  • Det bliver også tydeligere, om opkaldet drejer sig om et platonisk eller et romantisk møde.
  • NPC-simmere vil også være mere selvsikre fremover og vil ikke længere ringe til din simmere for at bede om tilladelse til at være venner med egne ægtefæller.
Årstider
 • De simmere, der er på vej til aktivitetsmøder i god tid, vil ikke længere blive beskyldt for at komme for sent.

 

Bliv berømt
 • Simmere, der ikke er inviterede, vil ikke længere gå ind i dine simmeres hus for at sludre lidt, når din simmer bliver mere berømt.
Hytteliv
 • Nogle simmere har fortalt, at køer og lamaer sad fast i inventarlisten efter afslutningen af Finkebøl Overdrevs dyrskue. Vi har bedt dyrene om at vende tilbage til deres stalde efter afsluttet marked.
Spa-dag
 • Når du vælger "Undervis i yoga/Led yogahold" bliver "Dyrk yoga" automatisk annulleret.
StrangerVille
 • Hvis du udfører karriereinteraktionen med konspirationsteaoretikeren Erwin Pries, dukker der ikke længere et lamaikon op på simmerens karrierepanel eller hvis du holder markøren over simmeren i forholdspanelet. Det burde blive vist rigtigt nu.
Den store dag
 • Ceremoniinteraktioner er nu tilgængelige, når du fornyer ægteskabsløfter eller holder en reception i andre simmeres hjem.
 • Simmerne burde nu møde op i passende tøj til bryllupsceremonier.
 • Fornyelse af ægteskabsløfter er kun tilgængelig for gifte simmere, og bryllupsceremonien er kun tilgængelig for forlovede simmere.
Romantisk haveindhold Stuff Pack
 • Spøgelsessimmere bliver nu genoplivet korrekt, når levende simmere bruger ønskebrønd-interaktionen "Ønsk dig liv".
Skrub og gnub-kit
 • Simmerne får ikke længere den vrede humørstump "Rengøringamok", når Skrub og gnub er slået fra.
 • Vi har også optimeret støvsugerne, så dine simmere ikke behøver at bekæmpe støvet hver dag.