Game patch 18/04 - 2023

Opdatering 18/04/2023

Konsol: Version: 1.73

PC: 1.97.42.1030 / Mac: 1.97.42.1230

Hej Simmers

Vi havde et tilfælde af elastiske simmere, der løb rundt - især i de yngre aldre. I denne opdatering har vi arbejdet på at få dem tilbage til deres korrekte proportioner – blandt andet.

The Sims Team
Hvad er nyt?
I denne opdatering har vi nye dekorationsmuligheder, der hjælper dig med at tilføje det personlige præg til dine builds, nye undertøjsmuligheder, og The Sims 4 får Mac-understøttelse til de Simmere, der bruger M1/M2-processorer. Først på Hvad er nyt? Listen er dog et Sims Sessions-samarbejde med Becca Hatch, så lad os springe ind.

Sims Sessions x Becca

Den australske sangerinde Becca Hatch og produceren Tentendo er gået sammen med The Sims 4 for at bringe velsignet, eller skal det være boofed, til dine simmere, når de stiller ind på pop-radiostationen.

Sørg for at se denne Sims Sessions-episode, hvor Becca beskriver sine inspirationer og viser, hvad der går ud på at synge en sang i Simlish i Sims Sessions-episoden nedenfor.

Becca Hatch & Tentendo - velsignet | Sims sessioner

Det er ikke alt, Becca's Simself vil være tilgængelig til download direkte fra Galleriet og kan slutte sig til dine simmere i deres verdener.

Native support til de nyeste Mac CPU'er

 

Denne udgivelse bringer indbygget understøttelse af Apple siliciumchipsæt oven i den løbende support for dem med en Intel-baseret Mac

 

Nye muligheder for undertøj

 

Nye muligheder for undertøj til dine teenagere og ældre simmere er tilgængelige i CAS (Create a Sim).

Nye måder at dekorere på

Hej alle sammen, SimGuruBeth her! Jeg er meget begejstret for dagens opdatering, især de nye muligheder for placering af indretning, du finder på tværs af forskellige badeværelsesarmaturer. Det var så sjovt at arbejde med holdet og tilføje nye små dekorative pladser til toiletter, selvstændige håndvaske, badekar og meget mere! Og i nogle tilfælde var der plads til at understøtte en medium dekorativ spalte. Disse opdateringer af livskvalitet i byggetilstand er en af mine yndlingsting at arbejde med som objektmodeller; de tilføjer så mange flere muligheder for at designe enhver bygning.

Nye måder at dekorere på

 

Hej alle sammen, SimGuruBeth her! Jeg er meget begejstret for dagens opdatering, især de nye muligheder for placering af indretning, du finder på tværs af forskellige badeværelsesarmaturer. Det var så sjovt at arbejde med holdet og tilføje nye små dekorative pladser til toiletter, selvstændige håndvaske, badekar og meget mere! Og i nogle tilfælde var der plads til at understøtte en medium dekorativ spalte. Disse opdateringer af livskvalitet i byggetilstand er en af mine yndlingsting at arbejde med som objektmodeller; de tilføjer så mange flere muligheder for at designe enhver bygning.

Og ud over de ovenstående opdateringer er der tilføjet et par nye farvevarianter for at afrunde nogle af vores grundlæggende funktioner til håndklædeopbevaring (fuld og tom version) og Countryside Caress Medicine Cabinet.

Fejlrettelser


Grundspil


Spædbørnsmadpræferencer nulstilles ikke længere, når du går til CAS fra Manage Worlds og vender tilbage til spillet.
Pårørende har meget at tage sig af med en nyfødt i hjemmet ... Mellem gråden, søvnen, spisningen og bleskiftet er deres barn altid i tankerne. De bør bestemt ikke glemme, hvem deres nyfødte er, når de bliver op til et spædbarn. Forældre behøver ikke længere at præsentere sig selv for deres lille, efter at de er blevet op til et spædbarn.
Småbørn kan igen opnå bevægelsesevner, mens de bruger dias.
Bryllupper kan være ret kedelige, når man er ung; du vil bare have noget kage og lege. Men det er ingen undskyldning for et spædbarn at strække sig, mens parret udveksler løfter. Spædbørn burde have deres bedste opførsel nu... ja, det bedste de kan være i den alder.
Småbørn kan være slemme, især over for deres yngre søskende. Spædbørn strækker sig ikke længere som reaktion på at blive råbt af et lille barn.
Top operationsar er tilgængelige, når du genindtræder i CAS og ikke kun når du opretter en ny simmer.
Mode er, hvad du gør det til, så hvis du parrer yfTop_GP04JacketCropped med yfBottom_SDX024FullBriefs, skal du ikke bedømmes ved at have undertøjet klipset igennem toppen.
Spædbørn kan lide at tygge ting, det er alt sammen en del af tænder. Vores små besluttede, at de autonomt ville Chompe deres omsorgsperson til det punkt, hvor interaktionskøen var fyldt med interaktionen. Vi har fortalt dem, at de ikke skal Chomp så meget, så de ser ud til at være stoppet, men hvad du fortæller dem at gøre, er op til dig.
Simmere med en tilpasset fysisk ramme har nu adgang til en bred vifte af fingerneglemuligheder.
Nogle siger, at det er yndigt, andre siger, at det er skræmmende. Uanset hvad, vil det at tjekke dit spædbarns tænder i CAS ikke blive ledsaget af vampyr hvislen. Vi er dog ikke sikre på, om de beholdt en tørst efter blod, så du skal ikke blinke.


Konsol


Vi kan stadig ikke finde et tastatur med en hvilken som helst tast, men hvis du skulle trykke på en hvilken som helst tast på dit tastatur, mens du var på startskærmen, ville spillet indlæses som det skal.
Mens konsolsimmere kan bruge både Sims 4-kameraet og Sims 3-kameraet, når de bruger mus og tastatur, var det ikke meningen, at kun en af de to kameratilstande ville lade dig interagere med objekter i byggetilstand. Konsolen simrer ved hjælp af en mus og et tastatur, og ved at bruge begge kameratilstande kan objekter igen interageres med og justeres som forventet.
PlayStation Simmers, der besøger Galleriet, vil ikke længere se uploads og kommentarer fra profiler, der er blevet blokeret direkte på PlayStation. Dette er i kombination med den indeholdte blokeringsliste, som stadig kan bruges til at blokere spillere fra alle platforme på EA-kontoniveau.


Vokser sammen


Simmerbørn, der bærer Top_EP13SweatShirt, vil ikke længere forvrænge, mens de zoomer kameraet ud i Live-tilstand.
Nogle af vores simmere var lidt overivrige efter at bede om at flytte ind i dit hjem efter at være blevet venner. Vi har både reduceret hyppigheden af, hvor ofte du bliver spurgt, og vi har lavet nogle justeringer af, hvem der kan spørge. Teenagere er nu udelukket, såvel som en række særlige NPC'er. Hvor sjovt det end er at have Grim siddende på sofaen hele dagen, så har han arbejde at gøre.
yfTop_EP13TwoToneBaggyButtonup og ymTop_EP13TwoToneBaggyButtonup vises nu korrekt, når der filtreres efter maskulin og feminin mode.
yfTop_EP13Camisole viser ikke længere forvrængning, når den bæres af dine simmere.
Uanset hvor godt du forbereder dig, vil du altid glemme noget, når du tager på ferie. I de situationer håber du, at du kan købe det, du har brug for, når du har brug for det. Soveposer vil nu kunne købes, mens du er på ferie ved hjælp af din telefon.
Vegetar- og Child of the Ocean Sims vil få negative stemninger, hvis de beslutter sig for at spise kød eller fisk fra madboderne, når de besøger Anchorpoint Wharf.
Et problem, der af og til forårsagede, at en simmers graviditet ikke udviklede sig, er blevet løst.
Småbørn vil nu være i stand til at fuldføre milepælen for Studed Numbers.


Gymnasieår


Simmere, der konfronterer deres frygt for mørket, vil ikke blive ved med at blive påvirket af Afraid of the Dark Scared Moodlet-bufferen.


Snowy Escape


Eventyrlystne simmere vil igen være i stand til at skubbe op til toppen af Komorebi-bjerget under deres klatreudflugt. Fremad og opad siger vi altid!
Klatregrej kan være dyrt, så du vil have det til at holde, og hvis det går i stykker, vil du gerne kunne reparere det. Nu kan du gøre netop det, og i stedet for bare at sige, at det er rettet, når du går for at udstyre det, vil det faktisk blive rettet og vil kunne udstyres.


Årstider


En mystisk DEBUG gaveæske (eller "Ukendt" gaveæske, hvis du spiller på konsoller) blev ved en fejl tilføjet til byggekataloget. Hvis du tilfældigvis placerede en på din grund, tillykke - ikke kun får du beholde den, den vil endda have et rigtigt navn nu. Det gør stadig ikke noget, men det ligner bestemt en gaveæske. Meget festligt! Men hvis du føler, at du er gået glip af noget, så frygt ikke - du kan finde dit eget ikke-interaktive gaveæske-objekt gemt bag bb.showhiddenobjects-snyden.
 

Katte & Hunde


En hund, der er venlig over for dit spædbarn, vil ikke længere få dit spædbarn til at strække sig.
At prøve at jogge, mens din lille hund er sulten, vil ikke få din simmer til at stå på plads. Hvor er det hundefoder?


Spise ude


Når du åbner en restaurant, vil du have de bedste kokke. En ting at se efter hos en ansøger er, om de med succes kan nå at komme ind på din virksomhed. Det bliver nemmere at finde en passende kandidat nu, da alle kokke burde kunne komme i køkkenet.


StrangerVille


Spædbørn strækker sig ikke længere som reaktion på, at regeringsagenter tager dit køleskab fra sig. Og hvad er der i det køleskab?


Varulve


Når du er en del af en pakke, forventer du orden og værdier. Nu vil du være i stand til at kontrollere, hvad disse værdier er ved at åbne panelet Social Group og ikke se det være tomt.
Moonwood Mill træer og vegetation vil afspejle årstidernes skiften fra lækre grønne til gyldenbrune og tilbage igen.


Mine bryllupshistorier


PlaqueWallGenCollections_01_Set30 PLACEHOLDERNAVN var ikke navnet på den plaque, der var tiltænkt. Det var tilsyneladende, og er nu, leverandøren af tabte meddelelser. Hvis du ikke har opnået denne pris endnu, kan du måske tage et besøg på stranden og se dig omkring.
Lille Living
Spædbørn strækker sig ikke længere, når de reagerer på at bo i et lille hjem.