Game Patch 21/01 - 2021

Pc: 1.70.84.1020 / Mac: 1.70.84.1220

Konsol: Version 1.37

 

Der er noget overnaturligt under optræk ...

En række af nye og uhyggelige væsner venter på at møde dig. De vil ikke alle forsøge at skræmme dig, og visse er faktisk decideret nuttede. Men dine simmeres hverdag vil i hvert fald blive en smule overjordisk. Tiden er inde til at kaste sig ud i det paranormale.

Bøh! Blev du skræmt? Sikkert ikke ...

Men du er sikkert glad for at høre, at der er en ny følelse til dine simmere i denne patch. Følelsen har to niveauer: skræmt og angst. Når din simmer er for skræmt til at gøre noget, kan simmeren berolige sig selv på flere måder ... måder som jeg selvfølgelig ikke ved det fjerneste om ... *flakkende øjne*

Men dine simmere kan i hvert fald forsøge at slippe deres frygt, og begynde at få det bedre ved at gemme sig under dynen eller skrige usammenhængende. En række af effekter fra tidligere pakker bliver nu opdateret og klassificeret som skræmt eller angst. Det giver en helt ny dimension til dine simmere, som om de nu er i 4D! Øh, er det ikke, hvad 4D er?! Okay, glem det.

Som bonus kan Sims-spillere, der har Razer Chroma-udstyr, for alvor leve sig ind i The Sims ved at udvide oplevelsen til skrivebordet (Single Zone Chroma RGB Lighting understøttes ikke). Razer Chroma-lyseffekterne afspejler dine valgte simmeres* humør og kan desuden vise farver, der matcher temaet i den hemmelige verden, du besøger, og meget mere. Du kan slå dynamiske lyseffekter til under Spilindstillinger > Andet, hvis ikke du ønsker at benytte dig af denne funktion.

*Bemærk, at dynamiske lyseffekter kræver, at du bruger Windows og har Razer Synapse installeret og aktiveret, mens du spiller.

-SimGuruRad og SimGuruRusskii

Ny Humørstump "Skræmt".

Og nu til rettelserne:

Sims 4

 • Rettede en fejl, hvor spillet frøs i forbindelse med anvendelse af platforme med det resultat, at spillet ikke kunne fortsætte.
 • For vores Xbox One-spillere har vi rettet en fejl, hvor lyden blev forvrænget efter flere timers spil.
 • Valgmuligheden "Fyld opvaskemaskinen vil ikke længere være grå for tomme tallerkener på køkkenbordet. Universet forsøgte ærlig talt at fortælle dig, at du ikke burde bruge opvaskemaskinen til kun at vaske én tallerken, men vi rettede fejlen alligevel.
 • Undertegnede redaktør og lokaliseringsholdet rettede nogle få slåfejl og forbedrede visse oversættelser på tværs af alle pakker, som vi plejer at gøre i alle opdateringer.

 

Bliv berømt

 • Simmere kan nu endnu engang fravælge Berømmelse fra menuen Indstillinger. Berømmelsens luksusliv betyder ingenting for visse simmere, og det er helt i orden.

 

Snedrømme

 • Rettede en fejl, hvor låste LES-genstande fra Snedrømme blev vist, når en spiller genererede tilfældigt tøj i Lav en simmer. Og sådan slutter disse noters shoppingtur.

 

Rejsen til Batuu

 • Vi rettede en fejl, der fik spillet til at lukke, hvis du ingenting foretog dig i en rum tid i Batuu. Jeg foretrækker hele tiden at holde mig i gang, men der skal også være plads til at tage en slapper af og til og for eksempel falde i staver over Det er kun sund fornuft.

 

Småt og smart

 • Børnesimmere vil ikke længere svæve eller udføre interaktionen "Advar om sengens sikkerhed" på skabssenge. Det viser sig, at børnesimmere lærte om svævning i skolen, men nu er der styr på det!
 • Medie-maratonmøblet vil nu korrekt vise klassificering af strømforbrug. Når du fråser med elektriciteten i spillet, fråser du med den i virkeligheden!
 • Sims-spillere, der ejer Årstider, vil nu få vist interaktionen "æggejagt" på Medie-maratonmøblet og Medie-maratonmøblet til væggen.

 

Halløj med strikketøj

 • Godt nyt til katteejere! Nu kan garnnøgler, som katte har lavet, beholdes permanent. Pyha! Legetøj for livet! Indtil det næste stykke legetøj dukker op ...
 • Rettede en fejl, hvor simmere uden egenskaben kleptoman kunne anvende interaktionen "Prøv at stjæle" på garnnøgler og garnkurve. Kleptoman-simmere bryder alle ud i begejstring over at have denne interaktion for sig selv ...
 • Rettede en fejl, der forhindrede, at notifikationen for tilegnelse af stræbenen Strikketøjets dronning/konge ikke blev vist.
 • Simmeres fødder vil ikke længere synke ned i jorden, hvis de beslutter pludseligt at stoppe med at gynge (annullere interaktionen) i gyngestolen. Jeg ... glem det.
 • Efter at simmere har Undervist i at strikke, vil de også kunne udføre andre interaktioner som Strik. Det betyder, at du faktisk vil kunne strikke, efter at du har undervist i at strikke. Det er vist en fornuftig ændring!