Support

Her finder du tekniske løsninger på dine The sims 4 problemer.

 

Ved godt der ikke er så mange endnu, men det vil der med tiden komme sammen med opdateringer. 

 

The sims 4 - Flyt gemt spil

Ny game patch

 

! Mangler du info omkring et problem du gerne vil have løst - Teknisk eller Game Play, så skriv på facebook eller her på siden!

5 kommentar(er)

Teknisk hjælp fåes her:

2023.05.03 Skrevet af Tilde
Hej
Jeg vil hører hvis jeg sletter selve sims 4 spillet fra min computer og så logger på origin er spillet der så stadig eller skal jeg købe spillet igen
2022.05.17 Skrevet af Sims4playing
Hej Louise. Tænker at det er 2 familier du har lavet forskudt. Prøv at gemme din husholdning og se om du kan finde den i din spille husholdning. På denne måde vil du kunne få begge familier til at bo i samme nabolag.
2022.05.17 Skrevet af Louise Dam Pedersen
Jeg har to familier som bor i Brindleton Bay, men de eksistere ikke i den samme Brindleton Bay! Hvordan kan det lade sig gøre? Jeg vil have det rettet sådan at jeg kun har ÈN Brindleton Bay. Jeg ser frem til at få løst problemet, så de kan flytte sammen, da de heller ikke kan findes når jeg skal flytte den ene familie ind til den anden.
Mvh Louise
2020.06.12 Skrevet af sims4playing
Helle - Er det når du er ind i CAS, i selve spillet, svømmer og går de jo rundt, som forklædt som simmer på land. Du kan se mere om havfruer, i guiden; Sims 4 .../Væsner .../ Havfruer.

Vh. sims4playing
2020.06.12 Skrevet af Helle borre Doktor
Har igår downlouded sims tropeland, men vi kan ikke få havfruerne frem på dkærm, de kan høres men ikke ses.?

Hilsen Helle Doktor