Sims 4 - Sådan får du et kæledyr

Sådan får du et kæledyr til din familie

 

Nu hvor Sims 4 - Simmere i samspil snart er her! Og til og med en kommende base game opdatering, hvor spædbørn bliver tilføjet til spillet, er Familie det der er i hovederne på alle simmerne. 

 

Stort set, har næste alle familier, en eller et form for dyr/ kæledyr i sin familie. Om det er et hamster, en skildpadde, en frø, en kat eller en ko, så er det ikke det samme uden den form for ubetinget dedikeret kærlighed, som er trofast og helt særlig!

 

Lad os vise dig, hvad dine simmere skal gøre for at fuldende din familie - kom lad os gå i gang;

Med Sims 4 - Katte & Hunde, vil dine simmere få de mest trofaste samlever og dine simmere vil elske dem. Hunde og katte er nok de 2 dyr der er det mest popurlære kæledyr, dine simmere kan eje. 

 

Der er to forskellige måder at få sig en kat eller en hund. De kan laves direkte i "Lav en simmer", hvor du kan vælge hvilken race, hår, kropskruktur, ja selv om de skal have tøj på. Denne måde er nok den bedste måde at får sig en hund eller en kat, da du selv kan tilpasse det perfekte dyr, til dig! 

 

Din simmer kan også adoptere et kæledyr via. computeren eller telefonen. En social kæledyrs medarbejder, vil komme over til dit hus, med kæledyret. Her kan de bruge noget tid på at lære kæledyret og finde ud af om kæledyret er perfekt til deres familie. 

 

Hvis din simmer bor i Brindleton Bay eller har Kat hænge ud eller hunde hænge ud, Grund egenskab, vil din simmer kunne se herreløse hunde og katte, som din simmer kan blive venner med, og derefter adoptere.

Ræve og vaskebjøne

Det er måske lidt mærkeligt, men hvem vil ikke selv eje en ræv eller en vaskebjørn i sin famile! Simmere kan eje disse, næste! Disse kæledyr er faktisk stadigvæk katte og hunde. 

 

Vaskebjønen er faktisk en race af kat, som kan vælges inde i "Lav en simmer". Ræve er en race af hund. De har fuldstændig de samme muligheder som katte og hunde i "Lav en simmer". Her kan de faktisk ændre deres stæmme til den "race", så den lyder mere som en ræv eller en vaskebjørn!

Llama'er og Kø'er

Hvis din simmer leder efter et lidt større kæledyr, hvorfor så ikke vælge en ko eller en llama? Begge disse smukke unikke kæledyr, kom med Sims 4 - Hytteliv. De er virkelige nemme at få og koster ikke særlig meget. Køb en dyrestald og placer dette på din grund. Nu kan din simmer enten købe sig en ko eller en llama.

 

Disse to kærlige kæledyr kommer også med en bonus, nemlig uld og mælk. Din simmer skal bare pleje og nusse om dem, så levere de. Brug ulden og mælken selv eller sælg det og få simoleoner.

Høns og kyllinger

Sims 4 - Hytteliv, medbringer også disse nuttede små kyllinger, som dine simmere kan få, hvis de ejer et hønsehus, med en hane og en høne. Hvis din simmer er heldige, kan din simmer finde et æg der er befrugtet og vil klække når tiden er løbet ud. 

 

Høns er virkelige sjove kæledyr og kan bidrage til din simmers hverdag med dejlige æg, som din simmer kan bruge til at lave mad eller sælge dem.

Kaniner og fugle

Fugle og kaninerne, kan ikke blive en del af familien og være et kæledyr som sådan, men din simmer kan placere en kanin 

 

Din simmer kan give dem gaver og blive venner med dem. Når din simmer er blevet venner med dem, kan de give din simmer gaver og hjælpe din simmer med at passe på haven. Kaninerne vil spise alt ukrudtet og fuglene vil spise insekterne der går i planten. På denne måde behøver din simmer ikke at fjerne ukrudt og sprøjte mod insekter. 

Gnavere

Gnavere kom sammen med Sims 4 - Mit første kæledyr stuff pakke. De er virkelige søde små skabninger, som også laver ballede. De kan lave rave fester om natten, og endda tage på ferie og komme tilbage med postkort til din simmer. De er i hvertfald ikke kedelige kæledyr.

 

Din simmer kan blive venner med dem og Børn kan Studére dem mens de laver lektier. 

 

For at få en hamster, kan din simmer købe et hamsterhus, eller hvad din simmer ønsker af kæledyr. En hamster, rotte, pindgris og en Babalus og placer den på din grund.

Skytsånder

Din simmer leder måske efter kæledyr der er lidt mere magiske, lad din simmer snuse til det magiske verden og bliv til en heks/troldmand. Her kan din simmer få sig en Styksånd. For at få en, skal din simmer tage til Caster's  Alley. Køb den og din simmer kan finde den i sin Inventarliste. Tryk på den og bind den til din simmer. Disse er en del af en Samling.

 

Der er flere forskellinge Skytsånder, som din simmer kan vælge imellem. Din simnmer kan til enhver tid tilkalde dem. De vil svæve bag din simmer og følge med din simmer rundt, hvor de går. De er både opmundtrende og magtfulde skabninger. De vil give din simmer en opmundrende tale, når din simmer lære nye magi opskrifter, potions, når din simmer stiger i niveau eller magiske point.

 

Din skytsånd vil også genoplive dig, hvis der er en besværgelse der går galt og beskytte din simmer under en overophedet besværgelse!

Insekt

Disse insekter er ikke lige det man samligner med et kæledyr, men Sims 4 udvidelses pakke, kommer med flere forskellige samlinger, hvor det ikke altid er søde lækre ting din simmer kan finde!

 

Vildmarksliv pakken, kom også med insekter, som din simmer kan samle. Disse insekter er ikke interaktive kæledyr, men kan købes og stilles på sin simmers grund i et lille insekthus. Tag til Granit Falls og undersøg verden og fang dem.

 

Grønt er skønt, går lige skridtet lidt videre og tilføjer Insekter, som din simmer kan få, vælg mellem, biller, orme, fårekyllinger og lad din simmer få sin egen insektfarm. Placer et insekt hus på din grund og vælg hvilket insekt du vil have. Giv det mad og pas godt på det, derefter kan din simmer høste dem, hvor din simmer kan få biobrændsel eller til deres madlavning!

 

Sims 4 - Årstider, tilføjer også honning bier til dine simmere, men de kan godt stikke lidt og kræver lidt mere realt mæssigt pasning, er de meget gode at have. 
 

Placer dem i din simmers have og de vil forstøve dine simmers planter/blomster, hvor de hjælper dem med at udvikle dem i niveau. De giver også lækker honning og biboks (Grønt er skønt). Brug det til madlavning, sælg det for simoleoner eller brug det til håndværk, såsom Starinlys. 
 

Støvkaniner

Okay, hør på os, inden du fortryder! Støvkaniner er bare de sødeste væsner, din simmer kan finde gemt i alt det støv!

 

Støvkaniner kommer sammen med Sims 4 - Bust the dust kit og lader dine simmer komme tætter på støvet hjørne og støvsuger. Når et gulv bliver for støvet, vil disse støvkaniner dukke frem, stille og roligt! 

 

Du kan til at starte med, at give støvkaninerne støv som mad. Hvis du bliver ved med dette, vil din simmer få mulighed for at klappe den og blive venner med den!

 

HVis du bliver venner med den, vil den ikke forsvinde, når din simmer støvsuger. 

 

Du kan til enhver tid, træde på den og den vil forsvinde.

 

# Hvis du lader den blive, kan din støvkan finde genstande til din simmer.

Sådan får du et kæledyr i Sims 4: Base game.

 

Der er ikke lige så mange kæledyr i sims 4 - Base game. De fleste dyr er ikke så interaktive, som de kæledyr der komme med udvidelses pakkerne. Din simmer kan dog stadig have nogle dyr og (Aliens) som kæledyr ...

Frø'er

Frøerne er en del af sims 4 basis pakke og er en del af en Samling. De er ikke særlige aktive, men de kan stadig udstilles, i et lille akvarie. Det sjove ved at have en frø som kæledyr, er at din simmer kan parre forskellige frøer med hinanden, og opdage nye arter til Samlingen.

 

For at finde frø'er, kan din simmer kigge i gamle træstubbe, vandhuller eller din simmer kan fange dem i damme, rundt omkring i nabolagene.

Fisk

Fisk er en anden måde at have et "kæledyr". I Base game er det en del af en Samling og der er mange forskellige fisk din simmer kan fange.

 

Tag din simmer med ud og fisk, flere steder i nabolagene og når de har fanget en fisk, kan de enten sælge den eller komme den i et lille akvarie. Nogle udvidelses pakker, såsom; Ude og spise, Spa dag og Katte & Hunde, kan din simmer finde større akvarier, hvor der kan være op til 6 fisk i.

 

Fisken kræver ikke særlig meget, ja ingen gang mad, så din simmer skal ikke bruge simoleoner på mad!

Koplanten

Denne unikke koplante er og vil altid være en del af Sims serien. Denne forstørret plante har brug for din kærlighed, giv den et navn, leg med den og giv den mad for at den forbliver glad! Husk at giv den mad hver dag, for din simmers egen sikkerhed!

 

Det kan godt være svært at få og finde sig et koplante frø, men de er derude...

 

Kig i vores guide om Koplantet i; Samling .../Planter .../ Koplanten

Space Aliens

Ligesom frø'er og fisk, er aliens også en del af en Samling i Sims 4 basis pakke. De har ikke brug for særlig meget og de kan udstilles, ligesom frø'erne. Nogle af disse aliens, er levende, men der er også nogle der er døde og udstilles i glas.

 

For at din simmer kan få fat i disse underlige væsner, skal din simmer køb en rumraket og bygge den. Skyd derefter dig selv afsted ud i rummet og måske føre det din simmers eventyr dig i besidelse af et rumvæsen.