pc: 1.83.24.1030 / Mac: 1.83.24.1230

Konsol: Version 1.51

Hej The Sims-spillere!

Vi håber, at I alle sammen har det godt rundt omkring i verden.

Vi starter 2022 med sæsonen Der er altid noget at fejre – eller, som jeg kalder den, konfettisæsonen, og vi startede den med en Sims-levering i januar og nu en spilopdatering!

Vi håber, at det nye år bringer held og lykke til alle. For mig handler nytår om nye begyndelser og nye ønsker. Selvfølgelig føles dette nye år lidt anderledes, og jeg kan ikke lade være med at blive en smule nostalgisk, mens jeg skriver disse noter, men jeg tror fortsat på optimismen, der følger med det nye år.

Jeg håber, at I alle får en god start på det nye år og de kommende månederne. Vi har planlagt et spændende år for The Sims, og vi glæder os til at kunne dele det hele med jer alle.

 

Som altid takker vi for jeres trofaste støtte og løbende feedback. Husk at have det sjovt!

Chaucitos!

-SimGuruRusskii

 

 

Hvad er nyt!

Denne spilopdatering er måske ikke overvældende, men vi skal jo også lige i gang med det nye år.

I dag præsenterer vi Gadefest i karnevalstil-kit, og derfor vil vi gerne sprede lidt karnevalsstemning. Vi har tilføjet en ny radiostation med det passende navn Karnevalsrytmer, så både du og dine simmere kan nyde den festlige musik, der er inspireret af det brasilianske karneval på et stereoanlæg i spillet.

 

Fejlrettelser

The Sims 4

  • Hvis dine simmere går efter at være en hadefuld hjerteknuser, så vil interaktionen Overbevis om, at det er bedst at forlade partner nu hjælpe dem med at nå deres mål. #sorrynotsorry
  • Vi har føjet tekst til en række genstande fra forskellige pakker, der manglede tekst, når de blev fundet via via snydekoden bb.showhiddenobjects.
  • I kærlighedens ånd har vi også foretaget følgende rettelse ... simmerne vil ikke længere modtage et opkald fra deres kærester, der beder dem om råd i forhold til et kommende frieri fra selvsamme simmer. Kan du forestille dig det? Virkelig akavet ...
Hytteliv
  • Vi har rettet en fejl, hvor oversat tekst for ting, simmerne kan lide eller ikke lide, ikke blev vist på alle sprog bortset fra engelsk.
Rejsen til Batuu
  • Simmere med særlige egenskaber, der påvirker jobbetaling, får nu den rette betaling for gennemførte missioner på Batuu. Dine simmere fortjener det, og det gør du også!