Game patch 25/05 - 2022

Pc: 1.88.213.1030 / Mac: 1.88.213.1230

Konsol: Version 1.59

Hej The Sims-spillere!

Vi har ikke lige mødt jer, men det er helt skørt. Vi håber, I nød besøget fra Callia Maebey! Sommeren er på trapperne, og vi har en helt fantastisk opdatering at dele med jer i denne måned!

Det er ikke kun fejlrettelser, vi vil dele med jer. Vi kommer også med en helt ny funktion, Tilpassede pronomener, i The Sims™ 4!

Lad os se nærmere på, hvad denne opdatering indeholder.

-   Holdet bag The Sims

 

 

Hvad er nyt?

Tilpassede pronomener er nu tilgængelige i Lav en simmer

Det glæder os at kunne meddele jer, at fra og med i dag kan I tilpasse jeres simmeres pronomener i Lav en simmer (LES) i The Sims 4, hvis spillet er indstillet til engelsk.

For at skifte pronomener på din simmer skal du blot klikke på "Hej, jeg hedder ..."-fanen ved siden af plumbobben. Du vil se 'Custom Pronouns'-menuen, hvor du kan vælge blandt They/Them, She/Her, He/Him og tilpassede pronomener.

Hvis du vælger at bruge tilpassede pronomener, vil funktionen automatisk ændre alle de pronomener, der vises, når der refereres til den givne simmer. Selvom denne funktion er blevet testet, kan der opstå situationer, hvor pronomenerne bliver bøjet forkert eller standardpronomenerne vises på grund af grammatiske spidsfindigheder i engelsk. Vi arbejder på at forbedre funktionen, så fortæl os endelig, hvis du støder på situationer, hvor de forkerte pronomener bliver brugt. Det kan du gøre i denne Answers HQ-tråd.

Til at begynde med vil tilpassede pronomener kun være tilgængelige på engelsk, men vores plan er, at funktionen efterhånden skal blive tilgængelig på alle 18 sprog. Efter udgivelsen kan tilpassede pronomener uploades til Galleriet og kun bruges på engelsk.

I denne første udgave af funktionen fokuserer vi på pronomener. Selvom pronomener spiller en vigtig rolle, når det handler om at skabe mere inklusion i The Sims 4, så er vi bevidste om, at muligheden for at tilpasse pronomener ikke er nok til at gøre spillet 100 % kønsneutralt. Du vil se situationer med kønnet sprog i spillet som fx "mother", "father", "policeman", "policewoman" etc.

Arbejdet med at gøre The Sims 4 mere inkluderende og kønsneutralt er en løbende proces, hvor vi hele tiden udvikler os. Og vi vil fortsætte med at opdatere disse funktioner fremover. Indtil videre håber vi, at muligheden for at vælge dine fortrukne og tilpassede pronomener til dine simmere får dit spil til at føles mere inkluderende og rart. 

 

The Sims 4

  • Vi har reduceret klip omkring ørene ved flettet hår med den røde sløjfe.
Nye venner
  • Skift spil-interaktionen burde nu vises ved interaktion med Lamaen sover-spillet.