Skjult egenskab: Fyrtårnet

Skjulte egenskaber du ikke kendte til?

 

Du har vel hørt om Father's Winter's baby, men viste du, at der findes en skjult egenskab, hvis din simmer bliver gravid i fyrtånet i "Brindleton Bay".

 

Der er mange skjulte Egenskaber i Sims 4, som folk nok ikke viste eller bare ikke er stødt på! Et af disse er, Fyrtånet; "Prøv at få at barn" metode. 

 

Denne egenskab, er ikke sådan brugbar og det gør ikke noget særligt for din simmer.

Denne egenskab, er en skjult egenskab og fungere som alle andre egenskaber, men den er bare ikke synlig i din simmers UI. (Hvor du finder din simmers simmers familie træ og hvornår de vokser til næste livs stadige).

 

Den eneste funktion, denne egenskab har, er, at det giver din simmer en positiv Humørstump. Dette giver din simmer en positivitet på +2 Glad.

"Der er noget der mindes mig om et eller andet her". Tekst fra humårstump???

Sådan får du Fyrtårnet baby egenskab 

Din simmer skal have en romantisk partner, for at have Juhuu i Fyrtårnet.

 

Tag til Brindleton bay, på daté eller bare mødes. Når din simmer kommer frem, så find Fyrtårnet og vælg; "Prøv at få barn med NAVN".

 

Derefter skal din simmer bare tage hjem igen i håb om at hun er blevet gravid. Hvis hun ikke er, så må hun jo prøve igen til det lykkes.

 

Hvis din simmer endelig spiser for to, så lad livet gå sin gang. Når barnet så er blivet Ung-voksen, kan de igen besøge Fyrtårnet og håbe på at de får den skjulte Humørstump.